20080421

Veckans fynd


Ett par gånger i veckan sitter jag och betar av det svarta hålet vi kallar internet på jakt efter musik att fylla min dag med. Det här är de låtar jag tycker har varit bäst, snabbt och enkelt tillgängliga här och nu för dig! (alla låtar ligger på speedyshare)

Vi börjar med storfavoriterna Black Lips som har fått oväntat sällskap av Diplo som har tagit sig an senaste singeln "veni vidi vici" och gett den en liten electro touch. Black lips-Veni vidi Vici(diplo remix

Den nya svenska hypen står hästpojkens basist Joel Alme för. Ladda ner vårpopigaThe Queens corneroch visa för kompisarna!

Mer bra indie rock/pop! Mystery Jets-Young Love (shoes remix)

Best Fwends är lite knepiga att genrebestämma men en liknelse kan vara att Slagsmålsklubben och My darling YOU! som sitter och lyssnar på moldy peaches en eftermiddag och sen skriver en låt tillsammans. Best Fwends-skate to live

Som tur är låter inte all rock med kvinnliga vokalister som om de kommer från Robertsfors. En riktig dänga kommer från Be your own pet i och med låten The Kelly affair bra drag!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Perfume, I hope you enjoy. The address is http://perfumes-brasil.blogspot.com. A hug.