20080329

Sälj sex


Många är vi som på något sätt ändå vill försöka hitta något litet sätt som en bantad skivindustri kan få överleva i framtiden. Verkligheten hamnade lite för jobbigt nära Ifpis skräckscenarion när jag började märka att skivaffärer runt omkring mig faktiskt lagt ner.

Den hemska kommunistterrorgrupperingen som utgör boven i det här dramat (alla människor med en dator) varken kan eller bör stoppas. Därför måste industrin ladda den fysiska inspelningen som vi köper med ett värde utöver musiken. Så vad är det man få när man köper musik i en affär som man inte får när man laddar ner? Jo ett omslag, pucko! Och vilken är världens mest vitala och ständigt växande bransch? Jo, porrindustrin, din idiot!

Lösningen är därför, som i de flesta fall, MER NAKET! Återgå till vinylstorlekar på omslaget, investera i fina printmaskiner och pumpa ut smakfulla, högupplösta och framförallt nakna sleeves. Om denna strategi mot all förmodan skulle misslyckas så går skivbranschen åtminstone under i den företagsekonomiska motsvarigheten till Rockdöden. Vad vore vackrare?

Inspiration står att finna på den HÄR föredömliga samlingssidan, där jag också fann det fantastiska bootlegomslaget ovan.

Inga kommentarer: